Alla inlägg under januari 2009

Av Angelica - 14 januari 2009 23:34

Så snat som det är sagt, jag har en ängel i min säng.Och det känns UNDERBART=) Tobbe är här och det är hur kul som helst att träffa honom igen och det var en underbar känsla att vakna upp bredvid honom i morse;)


Idag har vi inte gjort nått speciellt direkt, vi har bara haft det mysigt och passat barnen lite=)


Imorgon kanske det blir skidåkning och det blir ju skoj, och så ska vi ha försenad julafton imorgon;)




Av Angelica - 13 januari 2009 23:15

Äntligen är det den 13:e och Tobbe är här om inte nes en halvtimma=D Han kommer till tågstationen kvart i tolv, stackarn han har rest sedan kvart över sex i morse..Så snart ska vi hämta honom eller så hämtar Andreas honom på vägen hemma.Men jag hoppas vi hämtar honom..Ska verkligen bli så himla härligt att träffa honom, det var verkligen längesedan vi sågs nu, över en månad sedan.Men efter att han åkt hem är det lika länge igen innan vi träffas igen=S Men men det får gå, inte så mycket att göra åt..


Idag har jag vart och åkt skidor hela dagen=D Vi åkte på massa olika, roliga ställen runtom på hela anläggningen.SUPERSKOJ! (Trots en del fall)


Sen var jag även på tyskalektion.Den sista..Det fortsätter i februari men jag känner inte att jag vill fortsätta,det var inte så värst bra kurs faktiskt..Synd!


Nej nu får jag ta och greja iordning lite här innan älsklingen kommer;D


Pusskalas där hemma;)


Natti på er!

Av Angelica - 13 januari 2009 14:09

Grattis Cristiano Ronaldo! Världens bästa fotbollsspelar 2008=D

Han är bäst!!



Av Angelica - 11 januari 2009 21:35

Underbart solsken, härlig skidbacke=) Idag har vart trevlig skidåkning=) Efter det väntade en god och väldigt trevlig fika med Anette=D Och imrogon kan jag tänka "imorgon kommer Tobbe". En underbar dag idag helt enkelt ;D

Så glad som jag känner mig idag har jag inte kännt mig på länge.. Det har verkligen vart en jättebra dag idag..Skidåkningen var efterlängtad och hur härlig som helst och fikan med Anette var verkligen jättetrevlig.Hon är en grymt skön person!=)


Dock är jag nu väldigt trött.Så det blir nog snart sängen..Men först ska jag prata lite med Tobbe och spana in honom i webcameran;) Var grymt sugen på att se honom idag så  det ska bli treveligt=) hehe



Av Angelica - 11 januari 2009 10:10

jag får nog ta och berätta lite mer om den där killen jag fått mejl av eftersom en del funderade lite över detta..vi träffades bara som vänner! det var en kille jag träffade på en ungdomsledarutbildning i våras..vad jag menade med att vår historia inte var så lycklig var att han blev mer intresserad än att bara vara vänner men inte jag och då blev det att vi inte ens pratade med varandra istället..så det var ingen jag träffade på nått kärlkes/flirtigt vis! utan bara som kompisar på en utbildning..så nu vet ni=p

Av Angelica - 10 januari 2009 20:02

Idag är det då löradg och jag är väldigt väldigt parysugen men nej då inget party för mig inte=S Hade nog ändå somnat på förfesten=p Är nämligen väldigt trött efter en dags barnpassaning..Marianne är i Zürich på nån kurs så det blir att jag får passa dem tillsammans med Andreas..Men idag har vart en rolig dag och barnen har varit jättesnälla hela dagen..Helt otroligt underbart=D

Jag och Samuel har vart på bio, Madagaskar 2.=) Jag hade redan sett den men det var kul att se den med tyskt tal, var lite komiskt=P Så det var en trevlig stund och sedan har vi lekt och spelat fotboll här hemma så det har vart full fart hela dagen=)


Nu när jag kom ner såg jag att jag hade fått ett mejl från en kille jag träffade i våras..Vår historia är väl inte så värst lycklig direkt men det var trevligt att höra från honom=P hehe han var en lustig typ;P

Nu blir det film och chips;D


Trevlig kväll på er!

Av Angelica - 9 januari 2009 18:26


" Vet du hur ofta jag tänker på dig
att du dagarna i ända finns i tankarna hos mig
Vet du hur söt du är när du ler
att jag smygtittar på dig när du inte ser
Vet du att jag älskar att höra ditt skratt
att jag drömmer om dig varje natt
Vet du hur söt du är när du är sur och tvär
att jag alltid vill vara där du är
Vet du att… jag älskar dig "




http://www.angelfire.com/de/hilda/dikter.html

Av Angelica - 9 januari 2009 15:13

Jag har kommit på mig själv med att jag är en mästare på att räkna ner tills saker ska hända..Det kan vara allt från något stort som ska hända längre fram tills nån liten del av dagen..t ex så brukar jag dela upp dageni olika episoder och vänta på att varje ska börja och sluta för att det ska kännas som att dagen går fortare..Är det nån mer än ajg som gör så eller är jag bara konstig?? =p


Nu räknar jag även väldigt mycket ner tills tobbe kommer=D Men det är kanske inte så konstigt..När man inte träffat sin pojkvän på över en månad är längtan ett faktum..Men nu är det bara fyra dagar kvar! =D snälla,snälla dagar gå fort!

På ungefär 100 dagar kommer vi bara att ha träffats 16 dagar..Det suger egentligen hur myckets om helst..Men det var ju mitt val att åka hit så jag får väl ta det..Hoppas allt är som vanlig när jag kommer hem bara..Är det inte det kommer jag ångra så himla mycket att jag åkte hit=S Men han har lovat att det ska vara det så jag får lita på hans ord=)Och vi tycker ju om varandra så det ska nog gå bra, kärleken kan övervinna allt! ;) (hoppas jag)


Andra saker jag räknar ner till är när jag ska åka hem, till sommaren då jag förhoppningsvis ska jobba i grebbestad och så längtar jag efter att flytta..Vill flytta från åmål.Men det blir väl till hösten eller nått..Men räknar ner till det oxå iallafall=P som sagt nedräkning är ett faktum..


Är eeeenormt sugen på att åka skidor verkligen!Har inte åkt på jättelänge känns det som=( Har mestadels gjort tråkiga saker denna veckan..Men hoppas jag kan åka snart iallafall..


Det har vart underbart väder här länge nu, om man bortser från att det är väldigt kallt.Men solen skiner varje dag=D Hoppas det fortsätter så ett tag till, allt blir ju lite roligare om det är fint väder..


Nu är det iallafall betsämt att jag ska träffa den svenska skidläraren som är här=) På söndag ska vi ta en fika, vilket ska bli väldigt trevligt! =)

Nu vet jag även vad hon heter ;P hehe


Presentation

Omröstning

Vad finns i din godisskål om du själv får välja?
 Choklad,choklad och åter choklda
 Massa lakrits
 Bara surt
 En blandning av allt möjligt
 Kolor, sega råttor och rallybilar
 Hemmagjord konfektyr
 Den är helst tom...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards