Alla inlägg under januari 2009

Av Angelica - 23 januari 2009 14:41

Usch, det är verkligen skitjobbigt att vara sjuk ju! =S Ingen nyhet direkt men..

Det är verkligen så himla typiskt att man ska bli sjuk just nu..Tobbe är här i två veckor och på just de två veckorna lyckas jag bli sjuk=( Turen beukar dock inte vara på min sida så ofta så det borde inte vart helt oväntat...

Hoppas jag blir bättre snart iallfall! Börjar kännas lite bättre men är fortfarande väldigt snuvig..Så det blev att Tobbe fick ta och åka skidor själv idag..Men på söndag ska det bli väldigt fint väder så då får det bli skidåkning vare sig jag är bättre eller inte..


Igår var vi iallafall och åkte kälke.Tyvärr så var det för mycket snö för att det skulle gå väldigt fort på största delen av sträckan=S Iallafall med den lilla kälken som jag hade..Men när vi skulle åka på samma kälke gick det inte så bra, in i snödriva efter snödriva=P Så vi åkte var för sig.Men för Tobbe gick det iallafall fort som tur var=) Hade ju inte vart så kul om det gått i snigelfart första gången han åkte där..


Igår tog oljan slut här=S Inte så lägligt direkt! Alla är lite smått eller mycket frökylda och värmen försvinner.Ingen bra blandning.=P Men idag kom räddaren som tur var=) Oljemannen;P hehe

Så nu längtar jag väldigt mycket efter den varma duschen som får bli om en liten stund=) Ska bli väldigt härligt!


Ikväll blir det förhoppningsvis bowling=D


See you<3

Av Angelica - 20 januari 2009 20:56

Köttbullarna har gjort det igen! ;p hehe

De har blivit en hit=)

Fast störst hit gjorde nog trots allt kladdkakan;D

Det blev iallafall en lyckad middag..Väldigt gott att äta nått "vanligt". Det tyckte nog både jag och Tobbe för båda två åt väldigt mycket=)


Fast nu, efter allt ätande är jag hur trött som helst. Så det får nog snart bli sängen.


Hur har det gått med kladdkakan för er andra?;)



Av Angelica - 20 januari 2009 12:57

Nu är det verkligen förkylning i luften här!=S

Vi är tre stycken här som är sjuka=( Simon är sjuk, Tobbe är sjuk och jag har börjat bli sjuk igen=( Verkligen inte roligt asså!


Men det har ju vart lite omändring i vädret så det kanske beror på det..Det var ju väldigt kallt et tag men nu har det blivit mildare igen.Och idag snöar det som bara den!!

Det är bra för då akn jag och Tobbe kanske ta och dra iväg imorgon och åka kälke=D Vi får se hur vi mår, om vi känner att vi orkar men förhoppningsvis..Då ska det gå undan;D


Idag ska jag och Tobbe laga "svensk middag". =D Så att de här får smaka på lite typisk svensk mat=)

På menyn står hasselbackspotatis och köttbullar med brunsås och lingonsylt=) Vi lyckades faktiskt hitta lingonsylt här=P Vi var igår i Churoch där hittade vi det på Globus matavdelning, de har typ olika delikatesser.Så det var väldigt bra.Lingonsylten är ju som pricken över i:t =) Det skulle inte alls vart samma sak utan..


Till efterrätt blir det kladdkaka=D *MUMS*  Jag har verkligen vart så himla sugen på det länge nu.Så ÄNTLIGEN =D

 Kladdkaka är verkligen en av mina favoritsötsaker! Det är ljuvligt gott! Speciellt när den fortfarande är lite varm och då extra kletig;P Sååååå smarrigt!


För er som inte redan har recept på kladdkaka, eller inte har det lättillgängligt; Här följer receptet på detta läckra bakverk:


Kladdkaksrecept


Om ni tycker om detta lika mycket som jag så tycker jag att ni ska unna er en riktigt god kladdkaka idag eller någon dag denna veckan! =D


Lycka till;)

Av Angelica - 18 januari 2009 17:43

Veckans favorit denna veckan är Katy Perrys låt " Hot N Cold".

Tycker denna låten står i sig fortfarande=) En perfekt partylåt! Dessutom är Katy Perry väldigt vacker och ahr en otrolig röst! Så denna vecka blir hon min favorit=)

Av Angelica - 18 januari 2009 11:52

Usch nu börjar jag verkligen bli rastlös..Väntar på att vi ska iväg och klättra..Vi skulle egentligen åkt tidigare idag men det drog ut lite på det så nu ska vi iväg efter maten..Men det ska bli skoj att komma iväg iallafall..


Vi hade tänkt att åka skidor idag, innan det dåliga vädret kommer men så skulle familjen åka till klätterhallen och det var antagligen för våran skull så vi hänger på där istället=) Men det är skoj det oxå så det blir nog bra;)


I lördags kväll var jag och Tobbe på Qbar=) Det var ett mysigt ställe.Men tyvärr kom vi nog dit lite för dent.Vi hade tänkt ta bussen vi åtta men så tog vi bussen vid nio istället (var även nära på att missa denna, fick springa sista vägen) och då var det väldigt fult där inne när vi kom dit..Så det blev att vi fick ta ett bord i rökdelen av puben för det fanns inte ett enda ledigt bord i dne rökfria delen..Och eftersom ingen av oss röker och båda tycker att det luktar äckligt så var det väl kanske inte helt lyckat men det var trevligt ändå=) Vi stannade inte allt för länge,båda var väldigt trötta men vi hade en trevlig stund iallafall=)


Igår var vi riktigt duktiga;P Vi lekte bergklättrare=P hehe

Vi åkte nämligen ner till floden med cyklar.Sedan parkerade vi dem vid gräsnen till slätten upp till bergen och sedan klättrade vi uppåt mot bergstopparna=) Det var riktigt kul och mysigt=) Vi hade mysiga fikapauser och det kändes som bra träning och utsikten var ju inte helt fel=P Så det var lyckat=)

Vet inte riktigt hur högt upp vi kom men det var allt rätt högt upp=)


Idag har vart en riktigt slö dag...Vi gick upp rätt tifigt eftersom vi inte riktigt visste om vi skulle åka skidor eller inte..Men eftersom det blir klättring istället så gick vi och la oss lite till..Och nu kollar Tobbe på en massa Scrubs och jag skriver här..Iallafall jag börjar bli väldigt rastlös..


Kom på att jag glömt att berätta en väldigt stor grej!Tobbe ska kanske söka jobb här=) Vi får se vad dte blir men Marianne sa redan på vägen till tågstationen när vi skulle hämta honom att han borde göra det och nu har hon kollat upp olika företag och så..Men vi får se först om han får svar från det han sökt i Sverige..Men han kanske ska ringa någonstans imorgon eller iallafall i början av veckan..Undra hur allt skulle bli då???


Det är konstigt att ha så många olika vägar att välja i livet nu..Jag har inte riktigt vant mig vid det än, att vara helt fri att välja vad man ska göra..När man gick i skolan så var det ju liksom det som gällde och man hade inte så mycket annat att välja på..Det var lite tryggt faktiskt..Men ändå väldigt härligt nu att ha möjlighet att pröva på vad man känner för=)

 Men det är sååå svårt att veta vad man vill tycker jag..Jag har ju planerat att börja plugga till hösten men jag vet inte om jag vill egentligen..Skulle vilja jobba i nån affär eller så egentligen..Och om jag ska plugga, vad ska jag då plugga och vart?Det är verkligen svårt asså!


Men nu är scrubs slut så nu får det bli lite mys;)

Av Angelica - 16 januari 2009 19:27

Idag har vi jag och Tobbe vart hela dagen uppe på skidanläggningen=)

Först kollade vi på Burtons european snowboardtävling=) Det var roligt att se, grymt duktiga åkare!


Burton


Sedan blev det skidåkning resten av dagen=D Väldigt kul att åka med Tobbe=) Vi åkte runt i massa olika backar så det var skoj=)


Nu ska vi göra oss iordning, ta några öl/cider och sedan åka in till en bar i Chur som heter Qbar.Verkar vara väldigt mysig=)

Sedan kanske det blir nått annat ställe oxå, vi får se=)

Mysigt blir det nog iallafall..


Igår gjorde jag något vääääldigt efterlängtat.Åt italiensk pizza!=D Alltså på riktigt italienskt vis..MMMMM så gott det var.Har längtat efter att äta det i över ett år så det smakade verkligen gott=D hehe


Nej nu får jag ta och gå och sminka mig och så om vi ska komma iväg;P


Ha det bra!

Av Angelica - 15 januari 2009 15:38

Så nu har jag vart ute på en lång och superhärlig promenad och gick av mig lite energi=)

Det är verkligen så himla fint här! Jag kommer sakna denna naturen så himla mycket när jag kommer hem till Sverige.Tur att det snart blir vår då iallfall för då är det ju lite finare än på vintern i Sverige.Iallafall där jag bor.


Är väldigt sugen på att klättra lite i bergen här=) Jag och Tobbe har tänkt göra det så det får ng bli det nån dag=) Vi tänkte pröva lite igår men så var det stängsel överallt så vi visste inte riktigt om det var nått naturreservat eller så.Så vi vågade inte riktigt..Men nu har jag frågat Marianne och hon sa att det var okej så=)


Nu kommer Tobbe så får sluta..

Av Angelica - 15 januari 2009 13:35

Det blev ingen skidåkning för mig idag=/ Men Tobbe är och åker nu.Både bra och dåligt. Jag ville vara där med honom första gången men det är bra att han gör nått roligt..


Men imorgon ska vi iallafall kolla på Burtontävlingen som håller på här nu=D Eller iallafall ska jag det, vet inte om Tobbe vill det men jag bara måste kolla! Det är final imorgon=) Sen på kvällen spelar The Streets, kanske blir att vi kollar på dem oxå=)


Men vad ska jag  hitta på nu då tro? Hmm, får kanske ta och gå ut och gå en sväng eller nått.Börjar bli väldigt rastlös=S Men det märks=P


hej så länge

Presentation

Omröstning

Vad finns i din godisskål om du själv får välja?
 Choklad,choklad och åter choklda
 Massa lakrits
 Bara surt
 En blandning av allt möjligt
 Kolor, sega råttor och rallybilar
 Hemmagjord konfektyr
 Den är helst tom...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards